TEKENAAR/WERKVOORBEREIDER INSTALLATIETECHNIEK

 

 

 

Unieke projecten

Nieuwste gereedschap

Vooruitstrevend

Teamgeest

JOUW WERKDAG

Jouw dag vindt hoofdzakelijk plaats binnen de muren van ons unieke bedrijfspand. Je hebt een mooie, ruime werkplek met de meest actuele apparatuur en software. Zo ben je vandaag hoofdzakelijk met de voorbereiding van een groot project. Je controleert de stuklijsten voor de CV-installatie en zal daarna met de projectleider de verdere werkvoorbereiding bespreken. Als het je nog gaat lukken, door alle drukte, zal je vanmiddag de eerste aanzet doen voor een nieuwe tekening voor een project waarin de meest moderne installatietechnische ontwikkelingen zullen worden verwerkt.

JOUW KWALITEITEN

Jij wordt er echt blij van dat je het verschil kan maken met je specialistische ondersteuning aan het team. Je bent bekend of hebt al ervaring met AutoCAD/stabicad. Je kunt goed detailgericht werken en houdt tegelijkertijd ook het overzicht. Omdat je weet hoe belangrijk een goede voorbereiding van een project is, ben je secuur, gedreven en een echte team-player.

WAT LEVERT HET JOU OP

Veel werkplezier bij een mooi en uniek familiebedrijf. Daarnaast bieden we een werkklimaat waarbij waardering voor elkaar een belangrijke rol speelt. Uiteraard hoort bij deze mooie functie een prima beloning met veel extra’s.  En omdat we gaan voor een lange-termijn relatie, past een vast dienstverband hier uiteraard ook bij.

WIJ ZIJN GRIMBERGEN INSTALLATIES, JIJ OOK?

Naast heel interessante projecten, zijn we een echt team met elkaar. Alleen binnen ons team hebben we nog een lege plek, die misschien wel voor jou is. Kom eens kennismaken en proeven of we een match hebben.

Ben je benieuwd naar je nieuwe werkplek?

Proef hier de sfeer!

Contactgegevens

De Roysloot 11

2231 NZ Rijnsburg

Telefoon

(071) 40 29 200

Contactpersoon

Thijs Grimbergen
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?

Mail Thijs via mcg@grimbergeninstallaties.nl

of bel 06-53690320

WhatsApp contact
Kunnen we helpen?
Hallo,
Goed dat je even rondkijkt. Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via WhatsApp. Zo eenvoudig is dat.