SERVICE- / ONDERHOUDSMONTEUR

 

 

 

Unieke projecten

Nieuwste gereedschap

Vooruitstrevend

Teamgeest

JOUW WERKDAG

Elke dag is anders. En laat dat nu net voor jou één van de belangrijkste redenen zijn om deze job te kiezen. De grote afwisseling en zelfstandigheid spreekt je het meeste aan.

Op dit moment ben je onderweg naar een klant die een storing heeft. De CV-ketel geeft problemen.

Je wordt met open armen ontvangen. Er wordt gelijk al koffie aangeboden, maar eerst wil je kijken wat de storing precies inhoudt. Eigenlijk al binnen een half uurtje kan je de klant al blij maken. Snel dan even onder de administratie de koffie en dan door naar de volgende melding. Eéntje van een heel andere uitdaging en aard. Leuk toch, zo kom je nog eens ergens!

JOUW KWALITEITEN

Je hebt minimaal één van de specialistische ervaringen richting elektrotechniek of werktuigbouw of installatietechniek op MBO niveau of hoger. Je bent oplossingsgericht en zelfstandig. Je bent positief ingesteld, servicegericht en communiceert klantvriendelijk. Natuurlijk ben je heel flexibel en is het logisch voor je om mee te draaien in de weekend-servicediensten.

WAT LEVERT HET JOU OP

Veel werkplezier bij een mooi en uniek familiebedrijf. Daarnaast bieden we een werkklimaat waarbij waardering voor elkaar een belangrijke rol speelt. Uiteraard hoort bij deze mooie functie een prima beloning met veel extra’s.  En omdat we gaan voor een lange-termijn relatie, past een vast dienstverband hier uiteraard ook bij.

WIJ ZIJN GRIMBERGEN INSTALLATIES, JIJ OOK?

Naast heel interessante projecten, zijn we een echt team met elkaar. Alleen binnen ons team hebben we nog een lege plek, die misschien wel voor jou is. Kom eens kennismaken en proeven of we een match hebben.

Ben je benieuwd naar je nieuwe werkplek?

Proef hier de sfeer!

Contactgegevens

De Roysloot 11

2231 NZ Rijnsburg

Telefoon

(071) 40 29 200

Contactpersoon

Thijs Grimbergen
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?

Mail Thijs via mcg@grimbergeninstallaties.nl

of bel 06-53690320

WhatsApp contact
Kunnen we helpen?
Hallo,
Goed dat je even rondkijkt. Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via WhatsApp. Zo eenvoudig is dat.