MONTEUR WERKTUIGKUNDIGE INSTALLATIES

 

 

 

Unieke projecten

Nieuwste gereedschap

Vooruitstrevend

Teamgeest

JOUW WERKDAG

Deze dag ben jij in afronding van een project in een unieke kapitale nieuwbouw-villa in de regio. Je stelt de technische W-installaties in gebruik en test ze, zodat alles perfect opgeleverd kan worden. Je bent trots op het vakwerk wat je op deze manier hebt afgeleverd. En morgen start je samen met een aantal andere collega’s weer een heel interessant ander project. Weer niet te vergelijken met deze…

JOUW KWALITEITEN

Je bent een echte all-rounder. In de volle breedte van het vak kom je goed mee. En omdat je van je vak houdt, ben je telkens op zoek naar dat stapje beter en extra. Je hebt ervaring met verwarming, koeling, ventilatie en loodgieterswerk. Regelmatige vakgerichte cursussen houden je up-to-date en je staat zeker open om dit regelmatig te blijven doen.

Je bent klantgericht en daardoor in de diversiteit van particuliere en zakelijke klanten als zelfstandige monteur in te zetten.

WAT LEVERT HET JOU OP

Veel werkplezier bij een mooi en uniek familiebedrijf. Daarnaast bieden we een werkklimaat waarbij waardering voor elkaar een belangrijke rol speelt. Uiteraard hoort bij deze mooie functie een prima beloning met veel extra’s.  En omdat we gaan voor een lange-termijn relatie, past een vast dienstverband hier uiteraard ook bij.

WIJ ZIJN GRIMBERGEN INSTALLATIES, JIJ OOK?

Naast heel interessante projecten, zijn we een echt team met elkaar. Alleen binnen ons team hebben we nog een lege plek, die misschien wel voor jou is. Kom eens kennismaken en proeven of we een match hebben.

Ben je benieuwd naar je nieuwe werkplek?

Proef hier de sfeer!

Contactgegevens

De Roysloot 11

2231 NZ Rijnsburg

Telefoon

(071) 40 29 200

Contactpersoon

Thijs Grimbergen
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?

Mail Thijs via mcg@grimbergeninstallaties.nl

of bel 06-53690320

WhatsApp contact
Kunnen we helpen?
Hallo,
Goed dat je even rondkijkt. Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via WhatsApp. Zo eenvoudig is dat.