EERSTE MONTEUR ELEKTROTECHNIEK

 

 

 

Unieke projecten

Nieuwste gereedschap

Vooruitstrevend

Teamgeest

JOUW WERKDAG

Een dag als vakman is nooit hetzelfde. Zo ook deze dag niet. Je bent met je collega al vroeg begonnen bij één van de projecten. Daar zal je de hele ochtend werken, in de middag ga je naar een ingebruikstelling van een ander project. Veel interessante technische regelinstallaties en de meest moderne verlichtingsopties waren onderdeel van dit project. Je hebt vandaag een nieuwe collega onder je hoede, en dat maakt het alleen maar leuker. Je houdt niet alleen van het vak Elektrotechniek, maar vindt het ook leuk om mensen te coachen.

JOUW KWALITEITEN

Je bent een vakman binnen de elektrotechniek. Je bent exact op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Je bent een team-speler en wil je ervaring en vakkennis ook graag overbrengen aan je collega’s.

Je bent klantgericht en daardoor in de diversiteit van particuliere en zakelijke klanten als zelfstandige monteur in te zetten.

WAT LEVERT HET JOU OP

Veel werkplezier bij een mooi en uniek familiebedrijf. Daarnaast bieden we een werkklimaat waarbij waardering voor elkaar een belangrijke rol speelt. Uiteraard hoort bij deze mooie functie een prima beloning met veel extra’s.  En omdat we gaan voor een lange-termijn relatie, past een vast dienstverband hier uiteraard ook bij.

WIJ ZIJN GRIMBERGEN INSTALLATIES, JIJ OOK?

Naast heel interessante projecten, zijn we een echt team met elkaar. Alleen binnen ons team hebben we nog een lege plek, die misschien wel voor jou is. Kom eens kennismaken en proeven of we een match hebben.

Ben je benieuwd naar je nieuwe werkplek?

Proef hier de sfeer!

Contactgegevens

De Roysloot 11

2231 NZ Rijnsburg

Telefoon

(071) 40 29 200

Contactpersoon

Thijs Grimbergen
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?

Mail Thijs via mcg@grimbergeninstallaties.nl

of bel 06-53690320

WhatsApp contact
Kunnen we helpen?
Hallo,
Goed dat je even rondkijkt. Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via WhatsApp. Zo eenvoudig is dat.