(AANKOMEND) PROJECTBEGELEIDER INSTALLATIETECHNIEK

 

 

 

Unieke projecten

Kwaliteit

Vooruitstrevend

Teamgeest

JOUW WERKDAG

Op deze dag heb je verschillende activiteiten gepland staan. Samen met je team op kantoor neem je onder het genot van een lekker bakje koffie de lopende projecten door. Binnenkort start er een nieuw project met veel uitdagende installaties, zowel W als E. Dus aansluitend spreek je samen met je collega van elektrotechniek nog een paar details van het definitieve ontwerp door. Halverwege de dag wordt je verwacht bij een bouwvergadering. Vooraf wil je graag nog even met de chef-monteur de planning doorlopen. Dus nu snel de auto in voordat je te laat bent. Gelukkig heb je collega’s die je op kantoor goed ondersteunen. En aan het einde van de dag wordt je dan ook nog verwacht bij een receptie van één van je grootste klanten. Weer een dag vol afwisseling en dynamiek!

JOUW KWALITEITEN

Je bent echt het type ‘regelneef’. Je hebt goede installatietechnische kennis en ervaring. Je bent energiek, ondernemend, georganiseerd en hebt een positieve,  oplossingsgerichte instelling. Je weet hoe belangrijk een hecht team is en weet zo je projectenteams te coachen en te motiveren. Je hebt een prettige vorm van communiceren. Je streeft professionaliteit na, maar altijd met humor en plezier. Je voelt je verantwoordelijk voor het succesvol verloop van je projecten zowel technisch, financieel en voor het verloop volgens de planning.  

WAT LEVERT HET JOU OP

Veel werkplezier bij een mooi en uniek familiebedrijf. Daarnaast bieden we een werkklimaat waarbij waardering voor elkaar een belangrijke rol speelt. Uiteraard hoort bij deze mooie functie een prima beloning met veel extra’s.  En omdat we gaan voor een lange-termijn relatie, past een vast dienstverband hier uiteraard ook bij.

WIJ ZIJN GRIMBERGEN INSTALLATIES, JIJ OOK?

Naast heel interessante projecten, zijn we een echt team met elkaar. Alleen binnen ons team hebben we nog een lege plek, die misschien wel voor jou is. Kom eens kennismaken en proeven of we een match hebben.

Ben je benieuwd naar je nieuwe werkplek?

Proef hier de sfeer!

Contactgegevens

De Roysloot 11

2231 NZ Rijnsburg

Telefoon

(071) 40 29 200

Contactpersoon

Thijs Grimbergen
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?

Mail Thijs via mcg@grimbergeninstallaties.nl

of bel 06-53690320

WhatsApp contact
Kunnen we helpen?
Hallo,
Goed dat je even rondkijkt. Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via WhatsApp. Zo eenvoudig is dat.