(AANKOMEND) PROJECTBEGELEIDER ELEKTROTECHNIEK

 

 

 

Unieke projecten

Kwaliteit

Vooruitstrevend

Teamgeest

JOUW WERKDAG

Je agenda zit vandaag behoorlijk vol gepland. Je start bij één van de projecten met een overleg met de hoofdaannemer en een aantal andere onderaannemers. De planning staat onder druk, dus dat is het hoofdonderwerp van het overleg. Nadat je na deze vergadering nog even je gezicht hebt laten zien bij je eigen mannen, ga je door naar een ander project. Opnieuw een mooi project met veel moderne domotica uitdagingen. Je hebt een aantal van je toppers op dit project werken, dus dat komt zeker goed. In de middag heb je op kantoor nog een afspraak gepland met een toekomstige leverancier. En zo vliegt de dag om.

JOUW KWALITEITEN

Je hebt natuurlijk al de nodige ervaring binnen het elektro-vak. Maar het belangrijkste is je persoonlijkheid. Je bent doortastend en weet goed te organiseren. Daarnaast heb je leidinggevende capaciteiten en een prettige vorm van communiceren. Je verantwoordelijkheidsgevoel en dynamiek maakt dat je perfect zou passen in deze functie.

WAT LEVERT HET JOU OP

Veel werkplezier bij een mooi en uniek familiebedrijf. Daarnaast bieden we een werkklimaat waarbij waardering voor elkaar een belangrijke rol speelt. Uiteraard hoort bij deze mooie functie een prima beloning met veel extra’s.  En omdat we gaan voor een lange-termijn relatie, past een vast dienstverband hier uiteraard ook bij.

WIJ ZIJN GRIMBERGEN INSTALLATIES, JIJ OOK?

Naast heel interessante projecten, zijn we een echt team met elkaar. Alleen binnen ons team hebben we nog een lege plek, die misschien wel voor jou is. Kom eens kennismaken en proeven of we een match hebben.

Ben je benieuwd naar je nieuwe werkplek?

Proef hier de sfeer!

Contactgegevens

De Roysloot 11

2231 NZ Rijnsburg

Telefoon

(071) 40 29 200

Contactpersoon

Thijs Grimbergen
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?

Mail Thijs via mcg@grimbergeninstallaties.nl

of bel 06-53690320

WhatsApp contact
Kunnen we helpen?
Hallo,
Goed dat je even rondkijkt. Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via WhatsApp. Zo eenvoudig is dat.