Afdeling
Service & Onderhoud

Dit is de afdeling waarbij diversiteit en dynamiek echt passen. De ene dag is de andere niet. Naast de geplande onderhoudsactiviteiten staat onze afdeling altijd klaar voor de onverwachte situaties. Het belang van de gebruiker en de klant staat bij ons vooraan.

Meet en regeltechniek Grimbergen installaties Service en onderhoud

Meten is weten!

Meten is weten. Dat doen we met de technische installaties die we onderhouden of waar een storing heeft plaatsgevonden. 

En ook passen we dit principe toe in de omgang met elkaar. Dit zorgt er voor dat we een hecht team zijn en voor elkaar klaar staan wanneer het nodig is.

Technische uitdagingen?!
Bij ons zeker!

Als techneut zoek je naar de beste combinatie van technische uitdaging en de juiste bedrijfscultuur. Vraag het maar aan onze medewerkers hoe goed die balans bij ons is.

SERVICE-/ ONDERHOUDSMONTEUR

Elke dag is anders. En laat dat nu net voor jou één van de belangrijkste redenen zijn om deze job te kiezen. De grote afwisseling en zelfstandigheid spreekt je het meeste aan.

Op dit moment ben je onderweg naar een klant die een storing heeft. De CV-ketel geeft problemen…

Stagiaire

Een dag als stagiaire bij Grimbergen Installaties is ook telkens anders. Je kunt meelopen op kantoor, maar zeker ook in de uitvoering richting elektrotechniek of installatietechniek. Of met één van onze service-/onderhoudsmonteurs. Je zal er zeker veel van leren.

Afhankelijk van jouw interesse en inzet is er veel mogelijk.

OPEN SOLLICITATIE

Spreekt ons verhaal je aan, of heeft het in ieder geval zo je aandacht getrokken dat je er eigenlijk wel meer over wil weten, neem dan zeker contact met ons op. Wij denken graag met je mee. En wellicht biedt dat mogelijkheden om bij ons te komen werken.

Contactgegevens

De Roysloot 11

2231 NZ Rijnsburg

Contactpersoon

Thijs Grimbergen
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?

Mail Thijs via mcg@grimbergeninstallaties.nl

of bel 06-53690320