Afdeling Installatie-techniek

Bij onze afdeling installatietechniek is veelzijdigheid onze troef. Verwarming, koeling, ventilatie en loodgieterswerk maakt dat wij van alle markten thuis zijn. En desondanks zijn we nog steeds specialisten in dit vakgebied. Onze projecten zijn daarom ook heel divers en van klein tot groot, van basic tot hypermodern.

Nieuwbouw Grimbergen Installatietechniek

Sorry, maar hier werken we altijd met een lach op ons gezicht…..

Met elkaar staan we voor kwaliteit!

Goede samenwerking is één van de belangrijkste sleutels tot succes. Elkaar helpen en open staan voor de ideeën van de ander is voor iedereen beter.

Open sollicitatie

Spreekt ons verhaal je aan, of heeft het in ieder geval zo je aandacht getrokken dat je er eigenlijk wel meer over wil weten, neem dan zeker contact met ons op. Wij denken graag met je mee. En wellicht biedt dat mogelijkheden om bij ons te komen werken.

MONTEUR WERKTUIGKUNDIGE INSTALLATIES

Deze dag ben jij in afronding van een project in een unieke kapitale nieuwbouw-villa in de regio. Je stelt de technische W-installaties in gebruik en test ze, zodat alles perfect opgeleverd kan worden. Je bent trots op het vakwerk wat je op deze manier hebt afgeleverd…

TEKENAAR / WERKVOORBEREIDER INSTALLATIETECHNIEK

Jouw dag vindt hoofdzakelijk plaats binnen de muren van ons unieke bedrijfspand. Je hebt een mooie, ruime werkplek met de meest actuele apparatuur en software. Zo ben je vandaag hoofdzakelijk met de voorbereiding van een groot project…

Contactgegevens

Telefoon

(071) 40 29 200

E-mail
mcg@grimbergeninstallaties.nl

Adres

De Roysloot 11

2231 NZ Rijnsburg

Contactpersoon

Thijs Grimbergen
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature? Mail Thijs via mcg@grimbergeninstallaties.nl of bel 06-53690320

Sluit Menu