Afdeling
Installatietechniek

Bij onze afdeling installatietechniek is veelzijdigheid onze troef. Verwarming, koeling, ventilatie en loodgieterswerk maakt dat wij van alle markten thuis zijn. En desondanks zijn we nog steeds specialisten in dit vakgebied. Onze projecten zijn daarom ook heel divers en van klein tot groot, van basic tot hypermodern.

Nieuwbouw Grimbergen Installatietechniek

Sorry, maar hier werken we altijd met een lach op ons gezicht…..

Met elkaar staan we voor kwaliteit!

Goede samenwerking is één van de belangrijkste sleutels tot succes. Elkaar helpen en open staan voor de ideeën van de ander is voor iedereen beter.

TEKENAAR / WERKVOORBEREIDER INSTALLATIETECHNIEK

Jouw dag vindt hoofdzakelijk plaats binnen de muren van ons unieke bedrijfspand. Je hebt een mooie, ruime werkplek met de meest actuele apparatuur en software. Zo ben je vandaag hoofdzakelijk met de voorbereiding van een groot project…

KOELMONTEUR

Ondanks dat elke dag voor jou verschillend is, heeft deze werkdag wel weer iets extra bijzonders. Het is voor het eerst weer flink warm dit jaar. En dat betekent dat alle koelmachines er flink tegenaan moeten…

(aankomend) projectbegeleider installatietechniek

Op deze dag heb je verschillende activiteiten gepland staan. Samen met je team op kantoor neem je onder het genot van een lekker bakje koffie de lopende projecten door. Binnenkort start er een nieuw project met veel uitdagende installaties, zowel W als E. 

Contactgegevens

De Roysloot 11

2231 NZ Rijnsburg

Contactpersoon

Thijs Grimbergen
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?

Mail Thijs via mcg@grimbergeninstallaties.nl

of bel 06-53690320