Afdeling
Elektrotechniek

Het installatievakgebied is steeds meer een samengaan van werktuigkundige en elektrotechnische installaties. En ook onze klanten zien graag alles bij één bekende partij. Daarom hebben we ook elektrotechnische specialisten binnen ons team. Een groeiend team van enthousiaste techneuten.

Benieuwd waar je als elektromonteur komt?
Waar niet!

​Onze elektromonteur biedt kleine, particuliere oplossingen. En ook grote, nationale projecten met bijvoorbeeld honderden meters verbetering werkomgeving met led-verlichting.

Een kantoorruimte die ruim genoeg is om te kunnen voetballen....

Wij hebben alle ruimte en mogelijkheden in ons moderne kantoorgebouw. Zeker genoeg ruimte voor een groeiende elektroafdeling.

(AANKOMEND) PROJECTBEGELEIDER ELEKTROTECHNIEK

Je agenda zit vandaag behoorlijk vol gepland. Je start bij één van de projecten met een overleg met de hoofdaannemer en een aantal andere onderaannemers. De planning staat onder druk, dus dat is het hoofdonderwerp van het overleg. Nadat je na deze vergadering nog even je gezicht hebt laten zien bij je eigen mannen, ga je door naar een ander project…

EERSTE MONTEUR ELEKTROTECHNIEK

Een dag als vakman is nooit hetzelfde. Zo ook deze dag niet. Je bent met je collega al vroeg begonnen bij één van de projecten. Daar zal je de hele ochtend werken, in de middag ga je naar een ingebruikstelling van een ander project. Veel interessante technische regelinstallaties en de meest moderne verlichtingsopties waren onderdeel van dit project…

OPEN SOLLICITATIE

 

Spreekt ons verhaal je aan, of heeft het in ieder geval zo je aandacht getrokken dat je er eigenlijk wel meer over wil weten, neem dan zeker contact met ons op. Wij denken graag met je mee. En wellicht biedt dat mogelijkheden om bij ons te komen werken.

Contactgegevens

De Roysloot 11

2231 NZ Rijnsburg

Contactpersoon

Thijs Grimbergen
Algemeen Directeur

Heb je een vraag over een vacature?

Mail Thijs via mcg@grimbergeninstallaties.nl

of bel 06-53690320